.
.
.
.
.
.

Ropaja Indonesische Catering

   Indonesische buffetten voor Alkmaar en omgeving

Reviews

Voor onze toekomstige klanten en voor ons zelf is het zeer belangrijk om uw mening te horen over onze cateringservice. Dus twijfel niet en schrijf een review. Onderstaand kunt u de beoordelingen van onze klanten lezen.
J. Pijpker van der Waal geplaatst op 12 januari 2015
1ste kerstdag een buffet besteld voor 15 personen. Het werd volgens afspraak gebracht en zat in mooie hygiƫnische bakken. Het vlees en kipgerecht waren heerlijk mals en lekker gekruid. Ook voor de mensen die niet van pittig houden was het prima. De groentes waren vers en knapperig. Ook de vegetarische gerechtjes waren een succes. Er was voor iedereen meer dan voldoende. De traktatie van Ropaja, heerlijke spekkoek, was een leuke attentie! Het buffet was bij jong en oud een succes en zeker voor herhaling vatbaar!

J. van Zanen geplaatst op 11 januari 2015
Voor het kerstdiner 2014 voor 15 personen hadden wij Ropaja ingeschakeld, aangezien mijn vrouw een zware baan heeft in het onderwijs en niet zelf wilde koken, wat zij overigens voor gezelschappen graag doet. Prompt op tijd werd een en ander afgeleverd, rechauds aangestoken en kon het feest beginnen. De gasten staken hun enthousiasme over het gebodene niet onder stoelen of banken, wij ook niet. En alles werd na de kerst weer keurig opgehaald. Kortom: woorden schieten te kort. Heerlijk eten en zeker voor herhaling vatbaar!

Evelien geplaatst op 10 januari 2015
Voor mijn vijftigste verjaardag een buffet via Ropaja geregeld. Super lekker gegeten en enthousiaste reacties van alle gasten. Ook de vegetariƫrs waren verheugd. Alles kwam keurig op tijd en alles werd de volgende dag weer gehaald. De speciale borden gaven het echt een oosters tintje. Kortom prima voor een grote groep gasten en geen stress voor de gastvrouw.
HBloemen geplaatst op 10 januari 2015
Ropaja verzorgde de catering voor een huwelijksfeest met 60 genodigden. Het eten was heerlijk en er was ruim voldoende. Het personeel was heel vriendelijk. Alles was goed verzorgd. De gasten hebben heerlijk gegeten! Zeker een aanrader voor feesten en partijen! Stefan en het cateringpersoneel hartelijk bedankt voor de goede service!
Nicole Kuijpers geplaatst op 10 januari 2015
Met ons bedrijf genoten van een heerlijk buffet. Super service en alles was goed op smaak. Simpelweg gewoon lekker en voor ieder wat wils. Veel enthousiaste reacties gehad, Dank!

P. Wester geplaatst op 6 januari 2015
Op ons 25-jarig huwelijksfeest hebben we Ropaja de catering laten verzorgen. Alles was perfect geregeld. Onze gasten hebben heerlijk gegeten en we kregen ook de dagen na ons feest nog vele complimenten. Mede dankzij jullie inbreng hebben we een onvergetelijke avond beleefd. Bedankt en tot een volgende keer.
Boran Bilbal geplaatst op 18 december 2015
Vanavond voor 60 man een kerstbuffet gehad bij Intial Amsterdam. Echt iedereen heeft genoten van het lekkere eten. Top geregeld, de complimentjes zijn gemeend.

Latifa geplaatst op 17 december 2015
I wanted to say THANK YOU to Stephan for not only the delicious food but the great service. The occasion was the 25th wedding anniversary and our guests had quite a feast. The food was authentic Indonesian. The portions are more than generous and variety surprisingly large. Thank you Stephan and all the cooks - I will definitely be back for another order soon.

Annelies Jansen geplaatst op 14 december 2014
Ook dit jaar was het buffet weer uitstekend. Ook de gasten hebben genoten. Fantastische service. Zeer tevreden. Volgend jaar weer!!!!

Han Kooijman geplaatst op 13 november 2014
Bezorging was perfect op afgesproken tijd. Alles werd keurig neergezet en erbij verteld wat de gerechten waren. Alle gasten hebben ervan genoten. Er was voldoende voor de aanwezigen. Volgende dag alle schalen op afgesproken tijd weer opgehaald.

Schrijf een review

Hartelijk dank voor het geven van uw mening. Na een korte check zal de beoordeling op onze site zichtbaar zijn.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.