.
.
.
.
.
.

Ropaja Indonesische Catering

   Indonesische buffetten voor Alkmaar en omgeving

Reviews

Voor onze toekomstige klanten en voor ons zelf is het zeer belangrijk om uw mening te horen over onze cateringservice. Dus twijfel niet en schrijf een review. Onderstaand kunt u de beoordelingen van onze klanten lezen.

Pauline van Kooperen geplaatst op 31 oktober 2014
Wij hadden voor ons feest thuis een Indonesisch buffet besteld,deze is keurig op tijd gebracht,ze hebben de tafel gedekt en het eten was goed warm en bleef lang warm. En er was ruim voldoende.Wij en onze gasten vonden het eten heerlijk. Volgende dag hebben ze de schalen weer opgehaald. Wij zijn zeer tevreden over Ropaja Catering. Top.

Bewonersvereniging de Maretak geplaatst op 20 oktober 2014
Voor de catering bij de viering van ons 30-jarig bestaan hebben wij Toko Ropaja ingeschakeld en het was een succes! Het eten was op tijd, ruim voldoende en prima van smaak. Dit is beslist een aanrader voor feesten en partijen. Onze leden hebben genoten! Hartelijk dank.

M. van Ierland geplaatst op 12 oktober 2014
Veel positieve reacties gekregen van mijn gasten. Mijn complimenten voor jullie fantastische service.

Ingrid Seeder geplaatst op 10 oktober 2014
Iedereen was dik tevreden en er was ruim voldoende! nogmaals bedankt! 
Ingrid & Sergio

Arthur Brasz geplaatst op 9 oktober
Simpelweg uitstekend, dit gaan wij vaker doen,... maar dan voor verjaardagen ;-)

Samantha geplaatst op 9 oktober 2014
Het eten was prachtig gepresenteerd en heerlijk! Echte Indische keuken zoals alleen je oma het kon maken. Echt genoten. En de service was geweldig. Zeer zeker een aanrader!                                                                                                       Bron: www.iens.nl

Brenda geplaatst op 9 oktober 2014
Heerlijke gerechten. Er wordt met alle wensen rekening gehouden (halal vlees, vegetarisch, mild of heet (pedis) etc.) netjes op tijd gebracht, leuk aangekleed met batik kleden en leuke bordjes. Netjes opgehaald en alles wordt meegenomen (vuil bestek en borden) Alles wordt schoon en netjes achter gelaten. Echt een aanrader.                                                                                                                           Bron: www.iens.nl

George Bloemhard geplaatst op 20 september 2014
Lekker eten, met een goed service.

Jimmy Kooyman geplaatst op 20 september 2014
Tijdens een hele leuke familiere√ľnie is het Indische buffet door jullie heel goed verzorgd! TOP! Heerlijk gegeten, bedankt!

Madelief Bolland geplaatst op 11 september 2014
We hadden allemaal zeer genoten. Het buffet zag er keurig uit en was heerlijk. De levering was precies op tijd. Hartelijk dank. Mvg, Madelief

Schrijf een review

Hartelijk dank voor het geven van uw mening. Na een korte check zal de beoordeling op onze site zichtbaar zijn.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.